13/2/08

36 hores

És el temps exacte que queda per al concert de demà.
Avui fem l'assaig general i unes quantes entrevistes...
Ja està (gairebé) tot preparat.
E amanhã vamos ao fado!

4 comentaris:

jaume ha dit...

"Vai permitir-me minha menina de ser o primeiro a dar-lhe os parabéns pela net com este o meu português amador."
He arribat al concert amb el cor una mica encongit sense saber ben bé que venia a escoltar, amb recança. No ho veia això del Fado en català. Però com a Jericó, després del primer tema, les muralles han caigut. I tot m'ha estat tan fàcil, ens ho has fet tan fàcil que m'he rendit, ens has rendit, a tots. I que et podem dir pobrets de nosaltres. Només GRÁCIES per ser i pel regal de la teva veu i aquests poemes que has sabut encabir tan bé en les músiques dels fados tradicionals.
Gràcies de nou i un beijinho a les dues.

Carme ha dit...

Névoa, Núria, fa tant de temps que tenia ganes de saber com escriure't. T'he seguit més o menys, no t'enganyaré, però això sí, tinc tants bons records de tu... M'he perdut el teu concert del 14. Quins més faràs? Tant de bò podés jo fer sentir així la meva veu...què preciós. Sóc la Carme...sí, la Sagre!

Thiago ha dit...

Hola m'agradat molt el concert, la teva veu i la teva interpretació d'aquesta musica del meu pais. Si, soc portugués de Lisboa, però visc i treballo a Barna fa 8 mesos. Ahir em vaig emocionar molt. Estic encara aprenent el català, però entenc tot i ja ho se parlar i escriure més o menys. Perdoa pelos erros ;-) Um grande abraço a todos e um beijo pata ti

Thiago

(m'agradaria molt tenir més informaciò dels vostres concerts: thgalante@gmail.com)

Pilar A ha dit...

Que per molts anys puguis regalar vetllades com la d'anit! Et penso seguir la pista a partir d'ara :)